Back to top

Zalen, catering en logistiek voor al je bedrijfsevents

Een locatie en professionele dienstverlening aanbieden. Logistiek en technisch geen beslommeringen voor je: dat is ons doel. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat je zonder zorgen kan focussen op de inhoud van je bedrijfsevent. Op deze pagina staan allerlei events en activiteiten waarvoor bedrijven bij Qubiz aankloppen.

Contact

Opleiding

Op zoek naar een geschikte zaal om opleidingen aan te bieden aan uw werknemers, partners of klanten? Zalen Qubiz 1, Qubiz 2 en Qubiz 3 zijn op alles voorzien: van snelle internetverbinding tot het nodige didactisch materiaal.

Sfeerbeeld opleidingen

Seminarie

Volop bezig met de organisatie van je seminarie maar nog geen geschikte locatie gevonden? Het auditorium van Qubiz biedt plaats aan zo’n 200 genodigden. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een uitklapbaar tafeltje. De audiovisuele apparatuur wordt draadloos bestuurd via een touch panel of vanuit een afzonderlijke regiekamer.

Indien u het seminarie wilt combineren met een interactieve workshop of opleiding, dan kan je aansluitend gebruik maken van een moduleerbare vergaderzaal en twee kleinere zalen die kunnen dienen als break-out room. 

Sfeerbeeld seminaries

Symposium of congres

Ook voor een symposium of congres, productvoorstelling of lezing is het auditorium heel populair. Een haarscherpe projector, krachtige Bose geluidsinstallatie en wireless internet zorgen voor de totaalervaring.

Sfeerbeeld symposia en congressen

Vergadering

Op kleinere schaal bieden we ook ruimte voor vergaderingen. Zaal Qubiz 1 bijvoorbeeld, is volledig moduleerbaar en biedt plaats aan 20 à 60 personen, afhankelijk van de opstelling van de zaal. Ook deze zaal is voorzien van de nodige vergaderinfrastructuur.

Sfeerbeeld vergaderen

Event

De introductie van een nieuw product, een receptie om het nieuwe jaar te vieren of een netwerkevent voor al je partners? Met 4 uitgeruste zalen kan je bij ons terecht voor de organisatie van elk businessevent.

Sfeerbeeld evenementen

Op zoek naar een professionele ruimte?

Neem contact op

Onze troeven