ZALEN, CATERING EN LOGISTIEK
VOOR AL UW BEDRIJFEVENTS

Een professionele bediening aanbieden, zowel logistiek als technisch: dat is ons doel. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zonder zorgen kunt focussen op de inhoud van uw bedrijfsevent. Dit zijn de events en activiteiten waarvoor bedrijven bij Qubiz aankloppen.

Bekijk hier alle foto’s van onze recente evenementen

OPLEIDING

Op zoek naar een geschikte zaal om opleidingen aan te bieden aan uw werknemers, partners of klanten? Zalen Qubiz 2 en Qubiz 3 zijn op alles voorzien: van snelle internetverbinding tot het nodige didactisch materiaal.

SEMINARIE

Volop bezig met de organisatie van uw seminarie maar nog geen geschikte locatie gevonden? Het auditorium van Qubiz biedt plaats aan zo’n 200 genodigden. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een uitklapbaar tafeltje. De audiovisuele apparatuur wordt draadloos bestuurd via een touch panel of vanuit een afzonderlijke regiekamer.

Indien u het seminarie wilt combineren met een interactieve workshop of opleiding, dan kunt u aansluitend gebruik maken van een moduleerbare vergaderzaal en twee uitgeruste computerlokalen die eveneens kunnen dienen als break-out room.

SYMPOSIUM OF CONGRES

Ook voor een symposium of congres, productvoorstelling of lezing is het auditorium heel populair. Een haarscherpe projector, krachtige Bose geluidsinstallatie en wireless internet zorgen voor de totaalervaring.

VERGADERING

Op kleinere schaal bieden we ook ruimte voor vergaderingen. Zaal Qubiz 1 bijvoorbeeld, is volledig moduleerbaar en biedt plaats aan 20 à 50 personen, afhankelijk van de opstelling van de zaal. Ook deze zaal is voorzien van de nodige vergaderinfrastructuur.

EVENT

De introductie van een nieuw product, een receptie om het nieuwe jaar te vieren of een netwerkevent voor al uw partners? Met 4 uitgeruste zalen kunt u bij ons terecht voor de organisatie van elk origineel businessevent.

Ligging

Qubiz bevindt zich in de buurt van belangrijke invalswegen zoals de E17 en de N60. Met deze centrale ligging is ons zalencomplex vlot bereikbaar vanuit zowel Kortrijk als Gent en Brussel.

Parking

De ruime, private parking van Qubiz is gratis toegankelijk voor al uw gasten.

Catering

Een ontbijtbuffet, businesslunch of walking diner? Onze huiscateraar denkt graag met u mee over een totaalconcept op basis van uw wensen en budget. Onze sfeervolle foyer is bovendien voorzien van alle benodigdheden zoals tafels, stoelen en een ingerichte keuken.

Vragen?

Heeft u interesse, vragen, of bent u benieuwd naar de ruimtes? Aarzel niet om het formulier op de contactpagina in te vullen. We behandelen uw vraag meteen en nemen binnenkort contact met u op.

Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth
T 09 389 02 11
www.qubiz.be
info@qubiz.be